Zo voegen VR 
en AR wél wat toe aan leren

Gratis webinar over xReality

Wordt gehouden op

Nog te plannen

Duurt van

11.00u tot 12.00u

"Augmented Reality lost haar belofte nu eindelijk in."

Nog voor je eerste werkdag met Augmented Reality een opdracht uitvoeren? Instructies die tot leven komen en daardoor blijven hangen? Met xReality (VR, AR, MR, ) geef je de leer- en werkomgeving een nieuwe dimensie. In dit gratis webinar lichten we de diverse vormen en hun voor- en nadelen toe. En natuurlijk ga je het ook zelf ervaren.  

Wetenschappelijk is aangetoond wanneer je met xReality het leereffect positief kunt beïnvloeden. Met een rotsvaste didactische onderbouwing, passen we deze technologieën steeds vaker in de praktijk toe. In deze sessie delen wij enkele cases en onze learnings. Ook nemen we je mee in de theorie. 

Ervaar het zelf

Na afloop weet jij ook of je volgende project geschikt is voor Virtual / Mixed / Augmented Reality of toch beter een 3600 (interactieve) video. Want alleen voor de ‘spiegeltjes en kraaltjes’ is zonde van je budget. 

Meld je hieronder aan en we nodigen je graag uit voor de eerstvolgende gelegenheid.

Wanneer

Nog te plannen
11.00u tot 12.00u

Doelgroep

De UP labs hebben als doel Learning Professionals van bedrijven, (semi) overheden en NGO’s te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Learning Professionals uit deze doelgroep hebben voorrang. Je deelname is gratis.

Verzorgd door

  • Sander Giesselink
  • Matthijs Waldhober

Deel dit met collega's en vakgenoten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Schrijf je in en ontvang een uitnodiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf up-to-date

Met onze nieuwsbrief brengen we je 4-6x per jaar op de hoogte van trends, ontwikkelingen en gratis workshops over (online) leren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.