Stage Frontend Developer

Vacatures | UP learning

Dit is UP

UP learning is in Nederland één van de toonaangevende bedrijven voor online leren. Wij creëren creatieve leeroplossingen voor nationale en internationale klanten waaronder Achmea, Asito, A.S. Watson, Belastingdienst, CBS, DMG, KLM, Lidl en Plus retail. Bij UP learning werken meer dan 30 onderwijskundigen, vormgevers, en systeemspecialisten nauw samen met de afdeling sales en ondersteunende diensten. Dagelijks streven we naar de beste mix van concept, inhoud, vormgeving en technologie.

Je opdracht

Je helpt bij het ontwikkelen van standaard en maatwerk oplossingen voor de leersystemen van onze klanten. De ‘Learning Management Systemen’ en ‘Learning Experience Platforms’ waar jij voornamelijk mee te maken krijgt, zijn Moodle en Totara. Deze zijn gebaseerd op PHP en werken met mustache templating, SCSS en Javascript.

UP ontwikkelde hiervoor een set aan plugins en een thema, dat we voor elke klant op maat afstemmen. Dit pakket ontwikkelen we continu door. Zo blijven we inspelen op de behoefte van onze klant. Hierbij is er veel afstemming met onze eigen UX-specialisten. In deze stage help je mee bij zowel (maatwerk)projecten voor onze klanten als de doorontwikkeling van de standaard. Er is veel ruimte voor eigen input.

Bij UP learning staat een team van front- en back-end developers, server beheerders en een systeem architect klaar om jou verder te helpen in je professionele groei, inclusief wekelijkse begeleidingsgesprekken.

Je skills

Je volgt een HBO-opleiding in de richting ‘multimedia design’ met een grote technische affiniteit. Of je volgt een ICT-opleiding met interesse in design.

  • Je hebt ervaring met HTML5/SCSS/Javascript/Jquery en responsive design
  • Mocht je al kennis hebben van Moodle of Totara, dan is dat een pré
  • Kennis van codestyles en codestandaarden
  • Ervaring met MUSTACHE template engine een pré;
  • Ervaring met GIT gebruiken om code bij te houden is een grote pré

Dit heeft UP jou te bieden

Je talent en vakkennis ontwikkel je in een enthousiaste en leergierige organisatie. Die heb je sowieso in de pocket. Ook:

  • ontvang je een stagevergoeding van € 300,00 per maand.
  • krijg je persoonlijke begeleiding;
  • kom je te werken in een leergierige, informele organisatie;
  • ontspan je je met de andere UPpers, bij onze sportieve en (soms) minder sportieve activiteiten.

Krijg je nu al energie van UP?

Top! Verder moet je weten dat UP prima per openbaar vervoer bereikbaar is. Je vindt ons op slechts enkele minuten lopen vanaf het station Ede / Wageningen aan de Bennekomseweg 43 in Ede. Nog steeds interessant voor je? Zet dan je eerste stap en stuur je CV / portfolio en motivatie naar up_hr@uplearning.nl, t.a.v. Diana Badalati.

Heb je nog vragen? Stel deze ook gerust per e-mail aan Diana. Zij zorgt dan dat je snel antwoord krijgt.

Meer uit medewerkers halen? Vrijblijvend advies.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Zonder verplichtingen. Afgesproken!

Bel, mail of vul het formulier in.