Vacature Junior Projectleider

Vacatures | UP learning

Dit is UP

UP learning is in Nederland en België één van de toonaangevende bedrijven voor online leren. Wij creëren creatieve leeroplossingen voor nationale en internationale klanten waaronder Achmea, Asito, Belastingdienst, CBS, Jumbo, KLM, Lidl, Volkswagen, War Child en World Customs Organisation. Meer dan 35 onderwijskundigen, vormgevers, en systeemspecialisten werken daarbij nauw samen met de afdeling sales en ondersteunende diensten. Samen streven wij dagelijks naar de beste mix van concept, inhoud, vormgeving en technologie.

Dit geeft je energie

Als junior Projectleider ben je de spin in het web van de vele projecten die we uitvoeren op het gebied van leertechnologie en e-Learning content. Je zorgt dat alles zowel intern als extern op rolletjes loopt en bewaakt de balans tussen deadline, budget en kwaliteit. Ook verdiep je je in de verschillende technologieën en leeroplossingen die wij implementeren, zodat je met de klant mee kan denken en hen proactief kunt adviseren.

Herken je jezelf?

Met je enthousiasme en leergierige werkhouding ga je, samen met een projectteam en de klant, bij elk project voor het beste resultaat. Je houdt daarbij rekening met de belangen van de klant, hun gebruikers én UP. Je bent energiek en vindt klanttevredenheid ‘key’. Ook houd je graag de touwtjes in handen en houd je de klant en collega’s op de hoogte van elkaars vorderingen. Je houdt van een dynamische werkomgeving, waarin je meerdere projecten tegelijkertijd leidt.

Wat breng je mee?

 • Van nature behoud je overzicht, ben je gestructureerd en heb je oog voor de belangen van de klant en UP.
 • Je brengt bij voorkeur 2 jaar werkervaring mee in een commerciële organisatie. Heb je al ervaring met resource planning dan is dat fantastisch.
 • Je projectleiding skills weet je op termijn te combineren met inhoudelijk advies. Want ‘op tijd’, ‘binnen budget’ én ‘de juiste kwaliteit’ zijn voor de klant en UP de basis voor langdurige relaties.
 • Met je zelfstandige en leergierige werkhouding is het voor jou vanzelfsprekend dat je elke dag de lat een beetje hoger legt.
 • Je communiceert makkelijk. Je weet je verhaal goed over te brengen en mensen weten bij jou altijd waar ze aan toe zijn.
 • Onze klanten spreken Nederlands en soms is Engels de voertaal. Daarom spreek en schrijf je beide vloeiend.

Dit heeft UP je te bieden

Werken in een open, dynamische en ambitieuze organisatie geeft je elke dag veel energie. En je weet dat je altijd terug kunt vallen op je collega’s. Zoals zij op jou. Het ontwikkelen van talent en vakkennis in een enthousiaste en leergierige organisatie. Die heb je sowieso in de pocket. En daarnaast:

 • Werk je voor en met een prachtige klantenkring, waar je met recht trots op zult zijn.
 • Ontvang je een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • Naast een salaris betalen we ook de volledige pensioenbijdrage. Hoef je je daar niet druk om te maken.
 • Krijg je persoonlijke begeleiding, opleidingen & trainingen.
 • Toe aan een nieuwe fiets? Dan kan je mooi gebruik maken van ons fietsplan!
 • Fietsen niets voor jou? Geen probleem, je krijgt ook een OV-chipkaart voor woon/werk verkeer.
 • Kom je te werken in een leergierige, informele organisatie, waarin kennisdeling de normaalste zaak van de wereld is.
 • Ontspan je je met de andere UPpers regelmatig op onze sportieve en (soms) minder sportieve uitjes.
 • Werk je minimaal 4 dagen per week.

Krijg je nu al energie van UP?

Zet dan je eerste stap en stuur je CV en motivatie naar up_hr@uplearning.nl, t.a.v. Diana Badalati.

Heb je nog vragen? Stel deze ook gerust per e-mail aan Diana. Dan zorgt zij dat je snel antwoord krijgt. En tot slot: met respect voor je privacy, kan het zijn dat we op social media de voor deze functie relevante informatie inzien.

We moedigen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan om te solliciteren.

Een werving- en selectiebureau (of iets dat daar op lijkt)? We vinden het niet prettig commercieel benaderd te worden voor deze vacature.

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.