Corporate Videoplatform voor Avans

Avans Hogeschool | Kaltura Leerplatform | UP learning

De winst voor Avans

  • Studenten en docenten gezamenlijk op één Kaltura Videoplatform
  • Eenvoudig inleveren en beoordelen van opdrachten
  • Integratie met het leerplatform voor studenten

Een videoplatform waar studenten en docenten gretig gebruik van maken voor leren en kennisdeling! Dat was de vraag vanuit Avans Hogeschool. Een mooi beeld waar UP samen met Avans invulling aan heeft gegeven.

Avans Hogeschool

Na een uitgebreid verkenningstraject heeft Avans Hogeschool gekozen voor het videoplatform van Kaltura. De zogenaamde “Avans YouTube” vormt een omgeving waar vraag en aanbod van video bij elkaar komen. Samen werd er goed nagedacht over een slimme, logische en herkenbare architectuur. Het eindproduct is een gebruiksvriendelijke ontmoetingsplaats: Avans MyMedia.

Docenten en studenten kunnen het zelf

Met de diverse tools die het platform biedt, nemen studenten en docenten eigen video’s op en publiceren die zelf. Dat gebeurt zowel binnen MyMedia, als binnen het Blackboard LMS. Dat laatste is integraal gekoppeld aan Kaltura. Gemak dient de mens!

Gebruikersvriendelijkheid voor iedereen

Gebruiksvriendelijk voor iedereen Met de diverse tools die het platform biedt, nemen studenten en docenten eigen video’s op en publiceren die zelf. Dat gebeurt zowel binnen MyMedia, als binnen het Blackboard LMS. Dat laatste is integraal gekoppeld aan Kaltura. Gemak dient de mens!

De mogelijkheden zijn grenzeloos

De video’s die je vindt in de videoportal zijn vaak verrijkt met een Powerpointpresentatie, quizvragen of hoofdstukken. Instructievideo’s worden eenvoudig met één druk op de knop opgenomen met de ingebouwde screenrecorder. Met het Kaltura Videoplatform beschikt Avans over een state-of-the-art oplossing, die zowel vanaf een computer als vanaf tablets en smartphones te gebruiken is. Anywhere, anytime, any device!

Meer uit medewerkers halen? Vrijblijvend advies.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Zonder verplichtingen. Afgesproken!

Bel, mail of vul het formulier in.