Inspirerende workshops

Blijf jezelf ontwikkelen en bereik meer succes met je Leeroplossingen

Events voor Learning Professionals | Headerimage | UP learning
De workshops zijn gratis en vrijblijvend

Dit zeggen je collega Learning Professionals

Science behind Video Learning

 

Wat kunnen we van de Cognitiewetenschap leren en wat betekent dat voor leren met (interactieve) video? Hoe zorg je voor  minder afleiding en betere leerprestaties?

Hooked on Learning

Hoe krijg je medewerkers ‘Hooked on Learning’ en zorg je dat ze zich (willen) blijven ontwikkelen? In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes uit de gedragswetenschap.

AR en VR in de praktijk

Augmented en Virtual Reality voor leren lastig? In dit webinar ontdek je hoe laagdrempelig de onderwijskundige meerwaarde is.

Science behind Video Learning

 

Wat kunnen we van de Cognitiewetenschap leren en wat betekent dat voor leren met (interactieve) video? Te veel informatie en afleiding leidt tot mindere leerprestaties. Hoe houd je daarmee slim rekening bij je video’s en animaties?

Hooked on Learning

Hoe krijg je medewerkers ‘Hooked on Learning’ en zorg je dat ze zich (willen) blijven ontwikkelen? In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes uit de gedragswetenschap. Zowel te gebruiken voor je Learplatform als e-Learning die je ontwikkelt.

Performance Mapping

Op basis van welke vraag uit ‘de business’ ga jij als Learning Professional aan de slag? En hoe toon je de bijdrage van de (interventie) aan? In deze workshop leer je 5 eenvoudige stappen waarmee je je impact aan kunt tonen.

Blijf jezelf ontwikkelen en bereik meer succes met je Leeroplossingen

Schrijf je direct in

Je ontvangt automatische een uitnodiging zodra de webinars en workshop gepland zijn.