Nieuw partnership met Docebo

Docebo | LMS | header | UP learning

We zijn erg blij en trots om het partnership tussen Docebo en UP learning aan te kondigen. Docebo is hét toonaangevende en gebruikersvriendelijke Learning Management System (LMS) met ingebouwde AI-functionaliteit (ook voor contentontwikkeling). De samenwerking werd bekrachtigd in Nashville tijdens de jaarlijkse Inspire conferentie van Docebo (18 – 20 september ’23).

Docebo | partnership | UP learning
David Taylor, Francesco Pucci
Martin van den Broek, Carin Martell

Docebo staat bekend om haar innovatieve benadering van leren. Het loopt voorop met AI-technologie die wordt ingezet om de leerervaring te personaliseren en om leercontent te creëren.

Er valt wat te kiezen
Met Docebo heeft UP een krachtige aanvulling op de andere leerplatforms die het levert en implementeert. Hierdoor kan er altijd een passende leeroplossing geadviseerd worden. Er valt wat te kiezen.

Learning & Development en AI
Docebo koos UP als lokale partner voor de Benelux. Deze samenwerking geeft Learning & Development volop nieuwe kansen om leren en ontwikkelen, op basis van AI, vorm te geven.

Kijk op de website van Docebo voor alle mogelijkheden en interessante klantcases.

Lees ook het artikel van Josh Bersin (Founder en CEO onderzoeks- en adviesinstituut voor corporate learning, talent management en HR): Docebo, surprising leader in Learning Management platforms

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.