e-Learning wordt vaste prik

RIVM | e-Learning Vaccinaties | UP learning

De winst voor het RIVM

  • Brede training voor alle Zorgprofessionals
  • Korte micro-learnings besparen tijd
  • Betere voorlichting kunnen geven

Je kind krijgt een uitnodiging voor de eerste inentingen, dan wil je als ouders hier alles over weten en gerustgesteld kunnen worden over de uitwerking en risico’s hiervan. Wat nu als een ouder een negatief artikel heeft gelezen of een video op YouTube heeft bekeken over vaccinatie en daarna twijfels of vragen heeft?

RIVM

Rijksvaccinatieprogramma: zorgverleners weten hoe

UP learning ontwikkelde samen met inhoudsexperts van het RIVM en grafisch ontwerpbureau LaVerbe een online leerprogramma waarbij de Zorgprofessionals van nu op een moderne wijze zich kunnen voorbereiden met kennis en tips voor in de dagelijkse praktijk.

RIVM | e-Learning Vaccinaties | UP learning

Verstand van zaken én een goed gesprek kunnen voeren

Zorgprofessionals komen voortaan in de gesprekken met ouders over het vaccineren van hun kinderen dankzij dit aanbod goed beslagen ten ijs. Hiermee zijn ze in staat om een onderbouwd advies te geven over vaccinatie en hebben ze inhoudelijke kennis in huis over bijvoorbeeld bestanddelen van een vaccin. Ook bevat de e-learning praktische tips die Zorgprofessionals kunnen gebruiken in hun gesprekken met (soms bezorgde) ouders.

Met behulp van animaties, video’s en infographics kunnen jeugdartsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals goed voorbereid en onderbouwd het gesprek aangaan met ouders over het Rijksvaccinatieprogramma.

Micro Learning

De vertaling van complexe inhoud naar interactieve micro-learnings en de juiste ‘tone of voice’ waren in dit project een uitdaging. Dankzij regelmatig contact en nauwe samenwerking (deels op locatie) zijn we met het team van RIVM, LaVerbe en UP tot een resultaat gekomen waar we allen tevreden en trots op zijn!


Mandy van der Linden
UP learning

‘Hier kozen we voor micro-learning en een grote variatie aan leervormen. De professional van nu heeft weinig tijd en wil op iedere plek en ieder moment toegang hebben tot just-in-time informatie.”

Meer uit medewerkers halen? Vrijblijvend advies.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Zonder verplichtingen. Afgesproken!

Bel, mail of vul het formulier in.