Contact & Route

Vrijblijvend advies? Doen!

UP learning

T +31 88 – 44 66 700
E info@uplearning.nl

Bennekomseweg 43 (navigatie: Horapark)

6717 LL Ede
kvk: 09102364
btw: NL8074.16.769.B01

Servicedesk

T +31 88 – 44 66 777
E servicedesk@uplearning.nl

Ticketsysteem Freshservice:

https://uplearning.freshservice.com

Bereikbaarheid Servicedesk

Op werkdagen zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Het ticketsysteem 24/7.

Routebeschrijving

Je vindt ons op de eerste verdieping

Eigen vervoer

Voer in je navigatiesysteem in: HORAPARK, EDE

Vanuit richting Utrecht/Arnhem (A12)

Vanaf snelweg A12 neem je de afslag Wageningen/Bennekom/Ede (afrit 24). Ga richting Ede. Sla nog voor het Stadspoort-viaduct rechtsaf. Ga aan het einde van de weg linksaf en ga vervolgens direct rechtsaf op de rotonde. Je volgt deze weg. Op de volgende rotonde ga je rechtdoor richting Horapark (Horalaan) en neem je vervolgens de eerste weg links het “Horapark” op. Daar houd je links aan en vervolgens weer links (volg de HNK-borden richting Bennekomseweg 43). UP learning bevindt zich aan je linkerzijde (nummer 43). Naast en aan de voorzijde van het gebouw zijn de parkeerplaatsen. Je vindt ons op de eerste verdieping.

Vanuit richting Amersfoort (A30)

Vanaf A1 (Barneveld) via A30 naar de A12 (richting Arnhem). Vervolg je route als beschreven vanuit Utrecht/Arnhem.

Vanuit richting Zwolle/Apeldoorn (A50 – A12)

Je neemt de snelweg A50, richting Arnhem. Bij Arnhem vervolg je de snelweg A12 richting Utrecht. Vervolg de route als beschreven vanuit Utrecht / Arnhem.

Vanuit richting Eindhoven (A50 – A12)

Je neemt de snelweg A50, richting Arnhem. Rijd door tot aan de A12 (LET OP: geeft je navigatie een binnendoor route, negeer deze dan. In verband met werkzaamheden kun je niet via Bennekom naar Ede). Volg de snelweg A12 richting Utrecht. Vervolg de route als beschreven vanuit Utrecht / Arnhem. 

Vanuit richting Station Ede/Wageningen of Bennekom

Volg de Bennekomseweg en neem bij de rotonde de afslag Horapark. Je rijdt nu op de Horalaan. Neem vervolgens de eerste weg links het “Horapark” op. Daar houd je links aan en vervolgens weer links (volg Bennekomseweg 43). UP learning bevindt zich aan je linkerzijde (nummer 43). Naast en aan de voorzijde van het gebouw zijn de parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Het kantoor van UP learning ligt op korte afstand van station Ede-Wageningen. Vanaf het station loop je in ongeveer 8 minuten naar ons kantoor. Loop aan de zuidzijde het perron af en ga onderaan de trap links. Je komt dan op de Bennekomseweg (rechts). Na ca. 800 meter rechtdoor lopen, tref je aan je linkerhand ons kantoor op nummer 43. Je vindt ons op de eerste verdieping.

Wandelroute Station Ede / Wageningen naar UP learning

In verband met werkzaamheden kan de directe route (plm. 8 minuten lopen) naar het kantoor van UP learning niet of lastig begaanbaar zijn. Op onderstaand kaartje zie je een alternatieve route (plm. 15 minuten lopen).

Wandelroute Station Ede - Wageningen naar UP learning