Ook van jouw Sector

spreken we de taal

Financiële Dienstverlening

Medewerkers die de (privacy) wet- en regelgeving kennen. Goed over nieuwe diensten kunnen adviseren. Als Learning professional ligt er wat op je bordje. Hoe zorg je dat kennis daadwerkelijk gedrag wordt?

High Tech

Continu innoveren. Daarmee blijf je koploper. En als Learning Professional weet jij dat de beste ideeën ontstaan waar samenwerking en kennisdeling dagelijkse kost zijn. Daarom stimuleer je innovatie, creativiteit en vakmanschap. Hoe? Zo dus.

ICT / Telecom

De ontwikkelingen in het land van ICT en de Telecom gaan razendsnel. Hoe houd jij als Learning Professional je medewerkers up-to-date. Ontdek het hier.

Industrie

Engineering. Als Learning Professional lever jij een belangrijke bijdrage aan het oliën van deze machine. Met (online) trainingen en een Leerplatform op maat helpen we je daarbij. Zo blijf jij voorop lopen.

Juridisch

De (inter)nationale wet- en regelgeving is vaak complex en vraagt om continue bijscholing. Als Learning Professional ken je daarom het belang van Inwerkprogramma’s, Kennisdeling en regelmatig Toetsen. Zo zorg je dat ze bijblijven.

Maatschappelijk

Zorgen dat mensen meekunnen in de maatschappij. Daar zet jouw organisatie zich voor in. En als Learning Professional help jij je collega’s met hún persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo pak je dat aan.

(semi) Overheid

Een dienstbare (semi) Overheid vraagt veel van medewerkers. Met gezondheid, infrastructuur, veiligheid, cultuur en financiën is het takenpakket veelzijdig. Hoe houd je medewerkers deskundig en dienstbaar?   

Retail

Je merk is meer dan je product, dienst of reclamecampagne. Medewerkers zorgen dat je een klant wint, behoudt of verliest. Met onze ervaring in maatwerk Leeroplossingen voor de Retail, maken we ook jouw merk sterker. Tot in detail.

Transport en Vervoer

Mensen en goederen veilig en op tijd op de juiste plaats krijgen. Daar zetten jouw collega’s zich elke dag vol passie voor in. En als Learning Professional zorg jij dat zij op en bij de tijd blijven. Maar hoe doe je dat slim?

Zakelijke Dienstverlening

Een garantie voor succes. Als Learning Professional weet jij dat deskundigheid, betrouwbaarheid en de ‘menselijke klik’ dan samenkomen. En daarom ontwikkel jij je collega’s op kennis, (sociale) vaardigheden, houding en gedrag. Hoe pak jij dat aan?

Zorg

Bij een hoge werkdruk jezelf ontwikkelen. Dat is voor veel zorgverleners een flinke uitdaging. En dus ook voor jou als Learning Professional. Wij denken graag met je mee hoe je collega’s zich blijven ontwikkelen. Hoe? Zo.

Transport en Vervoer

Mensen en goederen veilig en op tijd op de juiste plaats krijgen. Daar zetten jouw collega’s zich elke dag vol passie voor in. En als Learning Professional zorg jij dat zij op en bij de tijd blijven. Maar hoe doe je dat slim?

Klanten

Wij werken voor, leren samen en groeien met

Zij delen graag hun verhaal

Nieuwsgierig naar de kracht van maatwerk e-Learning? Weten wat een Leerplatform oplevert? Lees hun verhaal.

Zo helpen we je met het verhogen van Leerwaarde 

  • We combineren jouw input met Didactiek, Gedragswetenschap, Creativiteit en Technologie tot leeroplossingen met aantoonbare impact.
  • Eén aanspreekpunt en uitgebreide service. Ook wanneer je e-Learning content en Leerplatform samenkomen.
  • Samenwerken staat voor ons gelijk aan samen leren. Daarom delen we onze kennis graag.
e-Learning diensten | UP learning

“In de periode tussen ondertekening en eerste werkdag wil je nieuwe medewerkers ook enthousiasmeren en bevestigen in hun keuze.”

Leeroplossingen met impact. Gegarandeerd.

Wij geloven in de kracht van maatwerk Leeroplossingen. Want daarmee bereik jij als Learning Professional de grootste impact. De praktijk bewijst het.

Maatwerk
e-Learning

Met welke Leermiddelen bereik jij je doel? En past het in je budget? Ontdek de kracht van e-Learning, (interactieve) Video en Virtual & Augmented Reality.

Je Leerplatform kies je zelf

Met welk Leerplatform je Leren, Ontwikkelen en Kennisdeling stimuleert? En grip houdt op Performance. Bij UP heb je wat te kiezen. Hoe maak jij jouw keuze?

Kies wat je zelf doet en hoe wij je helpen

Je vraag ontleed

Welke doelen streef je na? Wat hebben medewerkers en leidinggevenden nodig om zich te ontwikkelen? Kick. Start.

Ontwerp

Jouw wensen en onze expertise in de mix. Functioneel en creatief voor een User Experience met impact. 

Planning

Plannen = afstemmen. Als één team trekken we met je op en sturen we waar het nodig is op tijd bij.

Lancering

Dan is het grote moment daar. Hoe zorg jij dat jouw Leeroplossing landt? We staan voor je klaar. Ook voor je campagne.

Support

Technische of functionele vragen? Gebruikerstrainingen? We stemmen onze service af op jouw behoefte. Typisch UP. 

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.