Totara

Modulair Talent Experience Platform. Nederlandse Platinum partner.

Totara Talent Experience Platform | Learning Management | UP learning

Totara geeft je grip op Leren, Ontwikkelen én Performance

Software om Leren & Ontwikkelen, Social Learning en Performance Management te ondersteunen. Aanbod genoeg. Maar voordat je het weet, heb je een lappendeken aan applicaties in huis. Met Totara voorkom je wildgroei.

“Euh, welk systeem moet ik nu ook alweer gebruiken?”

Verwarring bij medewerkers en hun leidinggevenden. Dat wil je voorkomen. Weg dus met overbodige software en tijdrovende taken voor gebruikers en beheerders. Het ‘open’ en modulaire Talent Experience Platform van Totara biedt één platform waarin leren, ontwikkelen en presteren in jouw organisatie volledig met elkaar zijn verbonden. Hoe dat zit? 

 

 

Een Talent Experience Platform. Wat is dat?

Met het Totara Talent Experience Platform heb je je LMS, LXP en Performance Management Systeem in één omgeving. Medewerkers en leidinggevenden hebben zo maar één omgeving voor formeel leren, informeel leren en Performance Management nodig. Dat bespaart een hoop gedoe.

Totara geeft medewerkers overzicht en inzicht

Met Totara koppel je prestaties direct aan Leren en Ontwikkelen. Doordat de drie kernfuncties verweven zijn, maak je het je collega’s, hun leidinggevenden en de beheerders erg makkelijk.  

Totara Learn

Online leren, face-to-face, of ‘blended’ door het te combineren? Met Totara Learn, het Learning Management System (LMS), beheer en organiseer je het leren en ontwikkelen in jouw organisatie. Tot in de puntjes.

Totara Engage

Medewerkers die hun kennis en expertise delen. Dat zorgt voor persoonlijke groei én die van de organisatie. Ontdek de kracht van Social Learning met Totara Engage. Het Learning Experience Platform (LXP).

Totara Perform

De vitaliteit van medewerkers hangt van heel wat factoren af. Met Totara Perform, het Performance Management Systeem, richt je je coachings- en/of beoordelingscyclus op maat in. Aanpassingen? Check. 

Ook zij leren met Totara

Zij delen graag hun verhaal

Weten wat Totara je oplevert? Lees hun verhaal.

Totara Platinum Partner | UP learning

Grootste Nederlandse Platinum Partner. 

Groeien doen we samen. Daarom zien wij het Platinum partnership bij Totara als een beloning van onze klanten. Want met een gezamenlijke focus op het verhogen van de ‘Leerwaarde’ met Totara, bereiken we de meeste impact. Totara is ‘open’. Niet tevreden over je aanbieder? Een overstap is makkelijk geregeld.

“Na vier jaar Totara Learn te hebben gebruikt, voelden we dat we meer uit dat leerplatform konden halen. We hebben nu een veel beter idee van wat we willen en kunnen bereiken.”

Je LMS implementatiepartner. Zo helpen wij je.

Je vraag ontleed

Welke doelen streef je na? Wat hebben medewerkers en leidinggevenden nodig van een Leerplatform?

Ontwerp

We ontwerpen het Leerplatform op basis van je wensen. Zowel, functioneel, grafisch als de ‘User Experience’.  

Planning

Plannen = afstemmen. Als één team trekken we met je op en sturen we waar het nodig is op tijd bij.

Lancering

Dan is het grote moment daar. Hoe zorg jij voor een vlotte start? Ook hierin denken we graag met je mee.

Support

Technische of functionele vragen? Wij maken afspraken welke support jij nodig hebt. Op maat. 

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.