Authoring tools


Welke e-Learning ontwikkel tool past bij jou?

Authoring Tools | e-Learning | Mockup | UP learning

Klanten

Wij werken voor, leren samen en groeien met 

Je wilt zelf e-Learning ontwikkelen. Waar begin je? 

Zoek je een tool om zelf e-Learning te ontwikkelen? Of wil je de door ons voor jou ontwikkelde e-Learning modules zelf kunnen onderhouden? Wij helpen je graag op weg met het kiezen en aanleren van de juiste tools. Onze 5 favorieten lichten we kort voor je toe.

Authoring tools | e-Learning | UP learning

Van deze e-Learning ontwikkel tools zijn wij fan

Begin je pas net met e-Learning ontwikkelen of wil je (bijna) oneindig veel mogelijkheden? Wij maakten een lijstje om je te helpen een juiste keuze te maken.

Naast het ontwikkelen van e-Learning modules is Adobe Captivate ook uitstekend geschikt voor het maken van screencasts.

Adobe Captivate

Wil je op een eenvoudige manier zelf aantrekkelijke, veelzijdige en interactieve content ontwikkelen? Articulate Rise is dan een prima ontwikkeltool. Omdat het volledig responsive is, is je e-Learning module direct voor zowel desktop als mobiel geschikt.

Articulate Rise

 

Voor de meer complexe leervraagstukken biedt Storyline zowel didactisch als voor designers bijna (onbegrensde) mogelijkheden. Ook onze e-Learning ontwikkelaars maken graag gebruik van deze ‘grote broer’ van Articulate Rise. Je bent namelijk bijzonder flexibel in de combinatie van didactiek en ux/ui design. Zie ook Lectora.

Articulate Storyline

Docebo Shape is een authoring tool die gebaseerd is op Artificial Intelligence. Stop je teksten en beeldmateriaal in Shape en je e-Learning rolt er als vanzelf uit. Wil je dat inhoudsdeskundigen zelf e-Learning modules maken, dan is dit een laagdrempelige manier.

Docebo Shape

Soms is een opdracht zo specifiek dat wij op zoek gaan naar de best passende authoring tool. Voor de Europese Unie ontwikkelden wij e-Learning modules in maar liefst 28(!) talen. Gomo bleek hiervoor de meeste geschikte ontwikkeltool. Die hebben we ons dus snel eigen gemaakt.

Gomo

Net als Articulate Storyline is Lectora ook uitstekend geschikt om de meer complexe e-Learning modules te bouwen. Ook hier zijn de didactische en ux / ui design mogelijkheden vrijwel onbegrensd.

Lectora

Liever met ons in een andere tool ontwikkelen? Ook dat kan. Onze e-Learning ontwikkelaars hebben naast hun kennis van didactiek en UX / UI design ervaring met talrijke tools. Vraag er gerust naar.

Authoring tools | e-Learning | UP learning

Zij delen graag hun verhaal

Nieuwsgierig naar de kracht van maatwerk e-Learning? Lees hun verhaal.

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.