Authoring tools

Welke e-Learning ontwikkel tool past bij jou?

Authoring Tools | e-Learning | Mockup | UP learning

Je wilt zelf e-Learning ontwikkelen. Waar begin je? 

Zoek je een tool om zelf e-Learning te ontwikkelen? Of wil je de door ons voor jou ontwikkelde e-Learning modules zelf kunnen onderhouden? Wij helpen je graag op weg met het kiezen en aanleren van de juiste tools. Onze 5 favorieten lichten we kort voor je toe.

Van deze e-Learning ontwikkel tools zijn wij fan

Begin je pas net met e-Learning ontwikkelen of wil je (bijna) oneindig veel mogelijkheden? Wij maakten een lijstje om je te helpen een juiste keuze te maken.

Wil je op een eenvoudige manier zelf aantrekkelijke, veelzijdige en interactieve content ontwikkelen? Articulate Rise is dan een prima ontwikkeltool. Omdat het volledig responsive is, is je e-Learning module direct voor zowel desktop als mobiel geschikt.

Articulate Rise

 

Voor de meer complexe leervraagstukken biedt Storyline zowel didactisch als voor designers bijna (onbegrensde) mogelijkheden. Ook onze e-Learning ontwikkelaars maken graag gebruik van deze ‘grote broer’ van Articulate Rise. Je bent namelijk bijzonder flexibel in de combinatie van didactiek en ux/ui design. Zie ook Lectora.

Articulate Storyline

imc Express van imc is een authoring tool die gebaseerd is op Artificial Intelligence. Stop je teksten en beeldmateriaal in imc Express en je e-Learning rolt er als vanzelf uit. Wil je dat inhoudsdeskundigen zelf e-Learning modules maken, dan is dit een laagdrempelige manier.

imc Express

Soms is een opdracht zo specifiek dat wij op zoek gaan naar de best passende authoring tool. Voor de Europese Unie ontwikkelden wij e-Learning modules in maar liefst 28(!) talen. Gomo bleek hiervoor de meeste geschikte ontwikkeltool. Die hebben we ons dus snel eigen gemaakt.

Gomo

Net als Articulate Storyline is Lectora ook uitstekend geschikt om de meer complexe e-Learning modules te bouwen. Ook hier zijn de didactische en ux / ui design mogelijkheden vrijwel onbegrensd.

Lectora

Liever met ons in een andere tool ontwikkelen? Ook dat kan. Onze e-Learning ontwikkelaars hebben naast hun kennis van didactiek en UX / UI design ervaring met talrijke tools. Vraag er gerust naar.

Klanten

Wij werken voor, leren samen en groeien met 

Vrijblijvend advies? Doen!

Op zoek naar een Authoring Tool dat past bij jouw wensen? We adviseren je graag. Geheel vrijblijvend.

Ster Hutten | UP learning
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf up-to-date

Met onze nieuwsbrief brengen we je 4-6x per jaar op de hoogte van trends, ontwikkelingen en gratis workshops over (online) leren.