Augmented en Virtual Reality

Ontdek hier hoe je je leerinterventies verrijkt

Virtual en Augmented Reality | Learning & Development | UP learning

Ook met hen zetten we Immersive Learning in

AR en VR voor leren? Realistischer wordt het niet.

Virtual en zeker Augmented Reality zijn ook in het leerdomein doorgebroken. Met de Pokémon Go game als grote aanjager, ontdekken steeds meer Learning Professionals de kracht van ‘Immersive Learning’.

Wat zijn de verschillen tussen VR, AR en MR?

Virtual, Augmented en Mixed Reality

Dit zijn de vormen van Immersive Learning

Virtual Reality

Afgesloten van de buitenwereld dompel je de lerende onder in een digitale wereld. Gemaakt met foto- of filmmateriaal, door computers gegenereerd of bestaand uit een combinatie.

Augmented Reality

De werkelijke omgeving wordt verrijkt met digitale elementen (AR-overlay). Dit kunnen buttons, films, afbeeldingen of 3d projecties zijn. Je ziet het op je smartphone, tablet of door je bril.

Mixed Reality

De grens tussen de werkelijkheid en de virtuele wereld vervaagt. Op de werkelijke wereld geprojecteerde digitale elementen interacteren met elkaar én de omgeving. 

“Voor trainen via VR zien wij een mooie toekomst. Dat we samen met UP hebben ontdekt hoe je slim gebruikmaakt van de kracht van VR, is alleen al winst voor ons.”

Je bureau, de winkel of fabriek als rijke leeromgeving

Bouw je met VR een virtuele wereld, met Augmented Reality verrijk je de werkelijkheid. Omdat je interactie en beleving toevoegt, verhoog je al snel de impact van de leerervaring.

Stel jezelf wel altijd eerst de vraag of Immersive Learning ‘leerwaarde’ toevoegt aan je Onboarding programma, training of als performance support. Hoe je dat doet? Volg een gratis en vrijblijvend webinar.

Zij delen graag hun verhaal

Nieuwsgierig naar de kracht van maatwerk e-Learning? Lees hun verhaal.

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.