Stemmen brengen leermateriaal en toetsen tot leven

Je online leermateriaal, toets, intranet of website voor laten lezen? Dat is zo gek nog niet. Want wat je leest én hoort onthoud je beter. En de computer doet het werk…

Leerresultaten verbeteren

Wat je hoort en ziet onthoud je beter. Daarom is het slim om leercontent of webpagina’s voor te laten lezen. Ingewikkelde lesstof of beeldmateriaal worden daarnaast een stuk begrijpelijker. Je zult zien dat leerresultaten verbeteren!

Leermateriaal en toetsen voor iedereen bereikbaar

Si deez wbetkest ngo geod lesebraa voro juo? Dan heb je waarschijnlijk weinig moeite met lezen. Mensen die wel moeite met lezen hebben, ook al staan de letters in de juiste volgorde, help je een handje door de tekst voor te laten lezen. Zo maak je je toets- of leermateriaal voor iedereen bereikbaar en verbeter je in één moeite de leesvaardigheden.

En zo brengen stemmen je online leermateriaal en toetsen tot leven

Onze klanten zijn fan van de ’tekst-naar-spraak-technologie’ van ReadSpeaker. Je vindt ReadSpeaker op overheidswebsites en steeds vaker in onze online leer- en toetsoplossingen. Doe je oortjes in en luister hoe het werkt. Lees voor De spraakondersteuning van ReadSpeaker is voor velen een handig hulpmiddel. Ben je auditief ingesteld of dyslect, dan kun je niet zonder. Daarnaast helpt het iedereen om beter te onthouden en zijn of haar taalvaardigheid te vergroten. Het highlighten van de voorgelezen tekst is een goede hulp. ReadSpeaker zorgt voor een betere:

  • leerbeleving
  • toetsbegrip
  • woordherkenning
  • woordenschat
  • spreekvaardigheid

Wil je een vreemde taal of een som?

Werk je in een internationale omgeving of staat het leren van een taal voorop? Switch eenvoudig tussen de talen en bepaal zelf de snelheid van het voorlezen. En zelfs sommen leest ReadSpeaker vlekkeloos voor.

  • Ce n’est pas un problème!
  • It’s no problem for ReadSpeaker to read different languages.
  • ReadSpeaker machst das schon.
  • Wat is de uitkomst van 45×9?

Waar en wanneer het jou uitkomt

Geen zin, tijd of de juiste plek om te lezen? Laat het je voorlezen! In de auto of trein, tijdens het koken of als je moet wachten. Zo ga je efficiënt met je tijd om en leer je op de manier waar en hoe het jou het beste uitkomt.

Een echte stem kan ook

Wil je liever een stemacteur? Dat kan natuurlijk ook. Bedenk dan vooraf goed of je veel wijzigingen in de tekst hebt. Want waar de computer direct je nieuw ingevoerde tekst voorleest, heb je dan die menselijke stem toch echt weer even nodig voor een nieuwe opname.

Ik wil meer horen!

Hoe ReadSpeaker waarde toevoegt aan jouw leeroplossingen, toetsen, intranet of website? Vul het formulier in en we beantwoorden graag je vragen.

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.