ISO/IEC 27001 wederom verlengd

We maken werk van informatiebeveiliging

Voor onze diensten rondom Learning Managment Systemen en e-Learning dient de informatiebeveiliging natuurlijk op orde te zijn. Daarom is een ISO/IEC 27001 voor ons vanzelfsprekend. Ook nu is de externe audit weer glansrijk doorstaan, zodat je de komende jaren weer mag vertrouwen op veilige dienstverlening.

Voor onze klanten voeren wij ook regelmatig veiligheidstests uit, bijvoorbeeld via een PEN-test (Penetration Test). Zoals op het Totara LMS van LIDL.

Het uitgebreide en uitdagende leeraanbod is anyplace, anytime, any device benaderbaar. Omdat Lidl grote waarde hecht aan het naleven van de de AVG-wetgeving en veiligheid van het IT landschap hoog in het vaandel heeft staan, is hier veel aandacht aan besteed tijdens de implementatie. Er is een zeer strenge PENtest** uitgevoerd, die de veiligheid van Lidl gebruikers garandeert. En het inloggen in de leeromgeving is geoptimaliseerd via een zogenaamde ‘two-factor authentication’, waarbij je een double-check doet op iemands identiteit. Zo laat Lidl niets aan het toeval over.

Geschreven door

Paul van den Hurk

Learning Tips

Ontvang elke twee weken een tip. Al 1.435 HR en L&D professionals gingen je voor.

Delen

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.