Vacature – Sales Consultant

Vacatures | UP learning

Dit is UP

UP learning is één van de toonaangevende bedrijven voor online leren. Wij creëren creatieve leeroplossingen voor nationale en internationale klanten zoals ABN AMRO, Achmea, Bol.com, Belastingdienst, CBS, Defensie, DMG, KLM, Coolblue en Plus retail. Bij UP learning werken 35 onderwijskundigen, designers en developers nauw samen met de afdeling sales en ondersteunende diensten. Dagelijks streven we naar de beste mix van concept, inhoud, vormgeving en technologie.

Dit geeft je energie

Als Sales Consultant bij UP ben je elke dag met veel plezier in gesprek met organisaties waarbij de ontwikkeling van hun medewerkers ‘key’ is. Je maakt hen enthousiast voor moderne leeroplossingen die waardevol én boeiend zijn. Je hebt een natuurlijke interesse in leren en ontwikkelen, waardoor je gemakkelijk een adviserende rol inneemt naar jouw klanten.

We zoeken iemand die het leuk vindt om met onze relaties te onderzoeken hoe zij hun leerplatform nog beter in kunnen zetten. Op basis van de gesprekken bedenk je samen met learning consultants de juiste aanpak en schrijf je een passend voorstel. Zo zorg je er voor dat onze klanten blij blijven en lever je een bijdrage aan de professionalisering van hun Learning & Development afdeling. Je werkt nauw samen met de Salesmanager.

Herken je jezelf?

Vragen over leren en ontwikkelen zijn aan jou besteed. En vragen over achterliggende doelen stel je zelf. Zo kom je tot het beste advies. Bijvoorbeeld voor een nieuw Leerplatform om onboarding programma’s, leerinterventies, kennisdeling of het ontwikkelen van soft skills te borgen. Met jouw kennis en support van collega’s, laat jij elke dag klanten, UP en jezelf groeien.

Je versterkt de relatie met al die prachtige organisaties waar we al mee samenwerken en richt je op new business met je focus op Learning Management. Je bent gedreven en helpt klanten bij tactische en strategische uitdagingen. Je vertrouwt op een team van professionals met zowel onderwijskundige, bedrijfskundige als technische kennis en expertise. Je spart met en rapporteert aan de Salesmanager.

Dit hebben wij je te bieden!

Werken in een open, dynamische en ambitieuze organisatie geeft je elke dag veel energie. En je weet dat je altijd terug kunt vallen op je collega’s. Zoals zij op jou. Het ontwikkelen van talent en vakkennis in een enthousiaste en leergierige organisatie. Die heb je sowieso in de pocket. En daarnaast:

 • Is dit een fulltime functie (38u).
 • Kun je jezelf continu blijven ontwikkelen en heb je doorgroeimogelijkheden naar een senior functie.
 • Werk je voor een prachtige klantenkring, waar je met recht trots op zult zijn.
 • Verdien je een competitief salaris, dat past bij je ervaring en groeipotentie. De range is € 3.499,00 – € 4.998,00 (fulltime).
 • Ga je in een leaseauto, gewapend met een smartphone en laptop (en soms een collega) naar je afspraken.
 • Krijg je persoonlijke begeleiding, opleidingen & trainingen.
 • Krijg en deel je in de UP labs kennis en ervaringen met je collega’s.
 • Is je werkplek flexibel (thuis, klant, kantoor).
 • Kom je te werken in een leergierige, informele organisatie.
 • Ontspan je je met de andere UPpers regelmatig op onze sportieve en (soms) minder sportieve uitjes.

Wat breng je mee?

 • Minimaal een HBO opleiding afgerond? Mooi! dan is dat alvast de eerste fit.
 • Je hebt commerciële werkervaring en het is een pré als je die in de e-Learning/edtech industrie hebt opgedaan.
 • Je kunt denken in bedrijfsprocessen en leerdoelen vertalen naar creatieve en technische leeroplossingen.
 • Bij UP is het vanzelfsprekend dat je zelfstandig en leergierig bent. Een inkoppertje voor je.
 • Communiceren is een vak. We hebben er zelfs online trainingen voor. Maar jij brengt het al van nature mee.
 • Je vindt het leuk om na te denken over creatieve oplossingen, en nog leuker om deze uit te werken tot een voorstel.
 • ‘Consultative selling’ is je niet vreemd. Wij houden ook niet zo van vage, opdringerige aanbieders. Wel krijg je energie van onderhandelen!
 • Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands én Engels.

Krijg je nu al energie van UP?

Het wordt dynamisch, divers, soms rennen en vliegen maar met een hoop lol met ambitieuze collega’s. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Matthijs Waldhober (Salesmanager) via (+31) (0)88 44 66 700.

Overtuigd van een match? Stuur dan je CV en motivatie naar up_hr@uplearning.nl, t.a.v. Diana Badalati.

Een werving- en selectiebureau (of iets dat daar op lijkt)? We vinden het niet prettig om commercieel benaderd te worden voor deze vacature.

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.